Gdańsk, ul. Świerczewskiego, strona południowa / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia budynki nr 35-36 przy ul. Nowe Ogrody (dawniej Karola Świerczewskiego) w Gdańsku, ok. 1985 r.