Polskie i unijne przepisy gospodarcze (INFOR, 2004)
Płyta składa się z części informacyjnej i poradniczej. Pierwsza z nich zawiera spis polskich ustaw dostosowanych do norm unijnych oraz z ustawodawstwa wspólnotowego podzielonego na działy: Zasady i cele traktatów, swobodny przepływ towarów, polityka socjalna i prawo pracy, i cło oraz rolnictwo. Część poradnicza prezentuje programy pomocowe, formularze PARP Phare 2002 wraz z objaśnieniami oraz instrukcję potrzebną do wypełnienia druków INTRASTAT dla podmiotów handlujących z krajami Wspólnoty.