[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydenta Miasta Gdańska z dnia 25. IX. 1948 roku o rejestracji młodzieży męskiej urodz. w latach 1930, 1931 i 1932 / Prezydent Miasta Gdańska. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji.