Ex Libris Aleksandra Welfe / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1988)
Słoik z kwiatami rumianku w środku, u dołu napis: Ex Libris Aleksandra Welfe, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.