Ex Libris Aleksandra Welfe - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Welfe, Aleksander (1960- ). (1988)
Słoik z kwiatami rumianku w środku, u dołu napis: Ex Libris Aleksandra Welfe, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.