Kryzys kulturowy i uzasadniona nadzieja : refleksja nad znaczeniem epokowej przemiany współczesności / Rodrigo Guerra López ; tł. Lucjan Balter. - Guerra López, Rodrigo (1967- )
1. Współczesna demokracja. 2. Globalizacja i rynek. 3. Rodzina.