Ex Libris Tadeusza Presza - Drużycki, Jerzy (1930-1995).; Presz, Tadeusz (1923-1997). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1973)
Tarcza z inicjałem TP, nad nią otwarta książka, siedzący na niej kruk i wstęga z napisem: Ex Libris Tadeusza Presza. Po bokach tarczy inicjały artysty i data: JD - 73.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.