[Afisz teatralny. Incipit] Żart od morza widowisko satyryczne / Państwowy Teatr Wybrzeże. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o występach w październiku w Teatrze Dramatycznym w Gdyni. Udział brali m.in. Jędrusik, Kobiela. Wśród autorów tekstów - Stanisława Fleszarowa.