[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Starosty Powiatowego Tczewskiego z dnia 10 stycznia 1949 r. w sprawie ograniczeń w sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych / Zbigneiw Szajna. - Szajna, Zbigniew ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią obwieszczenia.