[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Starosty Powiatowego Tczewskiego z dnia 10 stycznia 1949 r. w sprawie ograniczeń w sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych - Szajna, Zbigniew (Tczew : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią obwieszczenia.
Keywords: Alkohol -- produkcja i handel -- prawo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.