Mówiąc milczeć : raptularz sudecki - Maliszewski, Karol (1960- ).; Matuszkiewicz, Antoni (1945- ). (2012)
Recenzja książki: Opisanie małego świata / Antoni Matuszkiewicz. Wrocław, 2011.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.