Exlibris Arnold Hausweiler W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia dwa kwiaty tulipana w lustrzanym odbiciu, między którymi znajduje się napis: Exlibris Arnold Hausweiler i sygn. aut. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.