Exlibris Arnold Hausweiler - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Hausweiler, Arnold (1926- ). ([Gdynia, 1985)
Przedstawia dwa kwiaty tulipana w lustrzanym odbiciu, między którymi znajduje się napis: Exlibris Arnold Hausweiler i sygn. aut. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999