[Stanisław Mikulski i sekretarz ZBOWiD na planie filmu "Stawka większa niż życie"] / Adam Bogacz. - Bogacz, Adam (fotografia) (1967)
Przedstawia Stanisława Mikulskiego i sekretarza Związku Bojowników o wolność i demokrację na planie filmu "Stawka większa niż życie". Odcinek "Cafe Rose", kręcony w Katowni w Gdańsku, 1967 r.