[Sierpień 80'] : [w oczekiwaniu na obrady] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia szpaler ludzi wzdłuż ulicy Doki od I LO do Sali BHP oczekujących na przybycie delegacji rządowej na rozmowy ze strajkującymi, sierpień 1980 rok.