[Ulotka. Incipit] Reformation - Jubelfeier 1517-1917 : Nachfeier im großen Saale des Werftspeisehauses ... ([wydawca nieznany], 1917)
Program uroczystości, które miały miejsce w sali Stoczni Gdańskiej 4.11.1917 r.