Emmerich Kálmán - Hrabina Marica : operetka w 2 aktach / Swierzy ; Teatr Muzyczny w Poznaniu. - Świerzy, Waldemar (1931-2013) (Teatr Muzyczny, 1994)
Plakat przedstawienia z 1994 r. w reżyserii Bogusławy Czosnowskiej. Na plakacie kobieta w kapeluszu z piórem i na dalszym planie mężczyzna w cylindrze.