Mecz piłki nożnej o mistrz. kl. "B" pomiędzy drużynami Z.K.S "Stoczniowiec" - K.S. "Mir". (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inform. o meczu, który miał miejsce na Stadionie Miejskim w Gdyni 27.04.1947 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- plakaty