Ex Libris Bronisława Krajewskiego Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1967)
Przedstawia welocyped, u dołu napis: Ex Libris Bronisława Krajewskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.