[Afisz. Incipit] Zarzadzenie. Wobec oszpecania miasta przez oklejanie murow ogloszeniami ... / Jerzy Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o nakazie wieszania druków tylko w miejscach do tego przeznaczonych.