Ex Libris Marii i Macieja Danielów - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Daniel, Maria; Daniel, Maciej (1983)
Ozdobny inicjał litery D, obok na trzech wstęgach napis: Ex Libris Marii i Macieja Danielów, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.