[Afisz. Incipit] Stanisław Kamocki : Krajobraz ziemi krakowskiej i Podhala. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujacy o wystawie Stanisława Kamockiego w lipcu w sopockich pawilonach przy Molo.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.