Motyw roślinny - Czernous, Franciszek (1943- ). ([Gdańsk], 1972)
Przedstawia doniczkę z kwiatem - filodendronem.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.