Sierociniec i Poczta Polska / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia widok ogólny na budynki dawnego sierocińca na Osieku i Poczty Polskiej w Gdańsku, około 1985 r.