Ex - Libris Émile Sedeyn. - Sedeyn, Émile (1871-1946) (1946)
W kole na tle gwieździstego nieba widok kamienic, w głębi dachy katedry Notre Dame w Paryżu, u góry i u dołu poza obramowaniem napis: Ex - Libris Émile Sedeyn.