Włodzimierz Boruński - Przygody Cipollina / projekt okładki i ilustracje Zbigniew Jujka ; Teatr Dramatyczny w Gdyni. - Jujka, Zbigniew (1935-2019) (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1987)
Program teatralny przedstawienia. Inscenizacja i reżyseria Jerzy Złotnicki, muzyka Lucjan Kaszycki, scenografia Anna Maria Rachel, choreografia Witold Gruca.