Tyły domów przy ul. Okopowej 9 - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia tył budynku ABW (wówczas Urzędu Bezpieczenstwa) przy ul. Okopowej 9, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie