Wollen Sie gesund bleiben? / Bohnsacker Landbrot. (s.n., 1933)
Druk reklamujący przedwojenną gdańską piekarnię ; właścicielem był Herbert Lemke ; znajdowała się na Grauer Weg 15 (Przy Torze) Danzig Ohra (Gdańsk-Orunia).