Promocja absolwentów WSMW na pokładzie ORP "Warszawa" / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia promocję absolwentów Wyższej Szkoły Marynarki Wojennej w Gdyni na pokładzie ORP "Warszawa", 18 września 1977 roku.