Widok z wieży Ratusza Gł. w stronę ulicy Mariackiej i Chlebnickiej po odbudowie [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1969)
Przedstawia widok z wieży Ratusza Głównego w kierunku płn.-wsch., po odbudowie, 1969 r.