Piosenki niekochanej - Orska, Joanna (filologia polska).; Podgórnik, Marta (1979- ). (2005)
Recenzja książki : Opium i lament / Marta Podgórnik. Wrocław, 2005.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.