Ex Libris Marie Grunau Bern Harald Jensen. - Jensen, Harald (1891)
W ramce pośrodku kobieta w średniowiecznym ubiorze czytająca książkę w głębi okno i stojąca przed nim roślina. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Marie Grunau Bern. U dołu pod ramką data cyframi rzymskimi: 1891 i nazwisko aut.: Harald Jensen, Bern.