Natalie v. Ohnesorge / H. E. Sachse. - Sachse, Hedwig E. (18..-19..) (1914)
W owalnej ramie i girlandzie z kwiatów widok pałacu w Witaszycach, niżej napis: Natalie v. Ohnesorge, rozdzielony herbem rodowym rodziny Ohnesorge.