Ex Libris Gianni Mantero / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1968)
Leżąca na sofie naga kobieta z książką w ręku, napis u góry: Ex Libris, u dołu w obramowaniu: Gianni + Mantero.