Maryja - nauczycielka modlitwy w świetle nauczania Jana Pawła II / Wacław Siwak. - Siwak, Wacław (1965- )
1. Słuchając Bożego słowa (Zwiastowanie). 2. Pokornie wielbiąca Boga (Magnificat). 3. Rozważająca w sercu wielkie sprawy Boże. 4. Prosząca Syna (Kana). 5. Modląca się we wspólnocie Kościoła (Wieczernik Zielonych Świąt).