Sensus fidelium : świadectwo podtrzymywane przez wspólnotę / Leo Scheffczyk ; tł. Lucjan Balter. - Scheffczyk, Leo (1920-2005)
1. Dziedzictwo, którego nie można się wyrzec. 2. Mistyczny fundament. 3. Dar i misja.