Budowa wieżowców przy Aleji Czołgistów w Gdyni / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1964)
Przedstawia budowę wieżowców przy dzisiejszej ul. Partyzantów, w głębi widoczne Wzgórze Świętego Maksymiliana, 1964 r.