[Afisz. Incipit:] Premiera! Premiera! Ich czworo Tragikomedia w 3-ch aktach Gabrieli Zapolskiej ... / Związek Inwalidów Wojennych Rzeczypospolitej Polskiej w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu 27.10.1949 r. i w dni następne w sali "Ogniska Harcerskiego" przy Wajdeloty 13.