[Afisz. Incipit] Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych zaprasza na występ ... Czerwone gitary ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie Czerwonych gitar 11 i 12.07.67 roku w sopockim Grand Hotelu.