Koncert : z łaskawym współudziałem chóru męskiego "Moniuszko" z Gdańska. (Kartuzy : [s.n.], 1926)
Afisz z programem koncertu, który miał miejsce w Kartuzach 14.03.1926 r.
Keywords: Gdański Chór Męski "Moniuszko".; Kartuzy (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne