Ex Libris Fogedgaard Helmer / [Josef Liesler]. - Liesler, Josef (1912-2005) (1965)
Przedstawia sowę, po bokach imię i nazwisko właściciela: Fogedgaard Helmer, w prawym górnym rogu napis: Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.