[Afisz. Incipit] W wykonaniu uchwały Rady Ministrów ... dotyczącym środków przewozowych w okresie akcji wyborczej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rekwirowaniu pojazdów mechanicznych na potzreby wyborów, 5.01.1947 r.