Medal. Ignacy Jan Paderewski w Gdańsku 25.XII.1918. ([Stowarzyszenie Miłośników Tradycji "Mazurka Dąbrowskiego] : [Towarzystwo Polsko-Austriackie], 2003)
Medal. Na awersie: Portret profilowy I.J. Paderewskiego, obok daty życia: 1860/1941. Wokoło napis: Ignacy Jan Paderewski W Gdańsku 25.XII.1918. Na rewersie: Napisy: po środku u góry cytat: Hej na bój na bój za Gdańsk i brzeg morza, niżej: kopia autografu Paderewskiego, u dołu: Towarzystwo Polsko-Austriackie Gdańsk 2003, w otoku: Stowarzyszenie Mazurka Dąbrowskiego.