Ex Libris E. Tersy / GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) ([wydawca nieznany], 1961)
W prostokątnym obramowaniu podzielonym po przekątnej, w górnym trójkącie kwiaty gerbery, w dolnym ostów, napis: Ex Libris E. Tersy. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.