[Stan wojenny 1982] [Procesja na Zaspie] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia procesję na pasie startowym na Zaspie, przed kościołem Opatrzności Bożej zgromadzoy tłum ludzi, w głębi bloki przy ul. Meissnera, wiosna 1982 rok.