Irmgard Boos Ex Libris F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1960)
Przedstawia siedzącą kobietę z otwartą książką na kolanach, obok niej siedzi dziecko i patrzy na książkę. U góry napis: Irmgard Boos, u dołu Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz.