Wieczór poświęcony pamięci profesora Mieczysława Gębarowicza 1893-1984. - Muzeum Archidiecezji Warszawskiej (Warszawa : Muzeum Archidiecezji Warszawskiej, 1984)
Druk z program wieczoru, który miał miejsce 28.10.1984.
Keywords: Gębarowicz, Mieczysław -- (1893-1984).