Teraz jesteście Niemcami : wstrząsające losy zrabowanych polskich dzieci / teksty Ewelina Karpińska-Morek, Agnieszka Waś-Turecka, Monika Sieradzka, Artur Wróblewski, Tomasz Majta, Michał Drzonek. - Karpińska-Morek, Ewelina; Waś-Turecka, Agnieszka; Sieradzka, Monika (dziennikarka); Wróblewski, Artur (dziennikarz); Majta, Tomasz (dziennikarstwo); Drzonek, Michał (Wydawnictwo M, 2018)
Zawartość tej książki stanowią publikacje powstałe w ramach wspólnej akcji portalu Interia.pl oraz stacji Deutsche Welle "Zrabowane dzieci/Geraubte Kinder", rozpoczętej w 2017.