Teraz jesteście Niemcami : wstrząsające losy zrabowanych polskich dzieci - Karpińska-Morek, Ewelina; Waś-Turecka, Agnieszka; Sieradzka, Monika (dziennikarka).; Wróblewski, Artur (dziennikarz).; Majta, Tomasz (dziennikarstwo).; Drzonek, Michał; Wydawnictwo M. (Kraków : Wydawnictwo M, 2018)
Zawartość tej książki stanowią publikacje powstałe w ramach wspólnej akcji portalu Interia.pl oraz stacji Deutsche Welle "Zrabowane dzieci/Geraubte Kinder", rozpoczętej w 2017.
Bibliografia na stronach 387-389.
Keywords: Lebensborn; Germanizacja; Dzieci i wojna; Przestępstwa przeciwko dzieciom; Dzieci polskie -- Niemcy -- 1900-1945.; Wojna światowa (1939-1945) -- dzieci; Wojna światowa (1939-1945) -- deportacje z Polski