William Shakespeare - Jak wam się podoba = As You Like It / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2019)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 28.06.2019 r. na scenie Gdańskiego Teatru Szekspirowskiego. Reżyseria: Krystyna Janda, scenografia: Magdalena Gajewska.